FacebookTwitterLinkedin

Εγγραφείτε στο site μας!

Ασφαλιστικά Νέα

ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΊΖΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ;

Εσείς γνωρίζετε πόσο κοστίζει η ασφάλιση του σπιτιού σας; Απο  το www.insurancedaily.gr Μπορεί ο σεισμός στη Λευκάδα να ξυπνά εφιαλτικές μνήμες όμως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τασπίτια μας δεν είναι ο Εγκέλαδος, αλλά τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Γνωρίζατε ότι το κόστοςασφάλισης ενός σπιτιού από τέτοια φαινόμενα ισοδυναμεί σχεδόν με 3 καφέδες το μήνα;Όσο και αν ακούγεται περίεργο, ο σημαντικότερος κίνδυνος – αν και δεν είναι καινούργιος – δημιουργεί μιανέα πραγματικότητα και ακούει στο όνομα «ακραία καιρικά φαινόμενα».Με τον όρο ακραία καιρικά ..

Πρέπει να εξασφαλίσεις τη σύνταξή σου.

Τελευταία η είδηση είναι παντού. Κόβουν τις συντάξεις! Τέλος οι επικουρικές! Μία σύνταξη θα παίρνεις και αυτή στα 360 ευρώ. Τέρμα οι συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ.   του Νίκου Μωράκη                              Ταράζεσαι, ανησυχείς και μπαίνεις σε διάφορα sites και αρχίζεις να το ψάχνεις. Ακούς τον Υπουργό να μασάει τα λόγια του, διαβάζεις και το πόρισμα της επιτροπής σοφών. Δεν βγάζεις νόημα. Μπερδεύεσαι ακόμα πιο πολύ και σκας. Σκέφτεσαι από μέσα σου… Μα καλά αυτό είναι το κράτος τ..

Δίπλωμα οδήγησης: Αλλαγή, αλλιώς πρόστιμο. Ποιούς αφορά;

Με πρόστιμα απειλούνται οι οδηγοί συγκεκριμένης κατηγορίας, αν δεν αλλάξουν τα διπλώματά τους μέχρι τις

Πρόταση της ΕΑΕΕ για υποχρεωτική ασφάλιση έναντι του σεισμού

Σύμφωνα με τον κ.Βαγιακάκο το ζητούμενο είναι το μοντέλοπου τελικά θα επιλεγεί για την εφαρμογή της υποχρεωτικής ασφάλισης. Η επεξεργασία ολοκληρωμένης πρότασης που θα προβλέπει

Μειώνουν τα ασφάλιστρα υγείας με νέα προσιτά προγράμματα οι ασφαλιστικές εταιρίες

«Καταιγισμός» από προσφορά σε προγράμματα υγείας , κύρια πρωτοβάθμιας περίθαλψης, έχει ξεκινήσει από τις ασφαλιστικές εταιρίες του κλάδου υγείας, αναγνωρίζοντας ότι η συγκεκριμένη αγορά ανοίγει προοπτικές για αύξηση των πωλήσεων μέσα στο 2013.

TOP 100 BEST GREEK SITES

car-insurance home insur alt life insur altpng     Ασφάλειες Οχημάτων Ασφάλειες Περιουσίας Ασφάλειες Ζωής

Ασφαλιστικά νέα

Μειώνουν τα ασφάλιστρα υγείας με νέα προσιτά προγράμματα οι ασφαλιστικές εταιρίες

«Καταιγισμός» από προσφορά σε προγράμματα υγείας , κύρια πρωτοβάθμιας περίθαλψης, έχει ξεκινήσει από τις ασφαλιστικές εταιρίες του κλάδου υγείας, αναγνωρίζοντας ότι η συγκεκριμένη αγορά ανοίγει προοπτικές για αύξηση των πωλήσεων μέσα στο 2013.

Πρόκειται ,κυρίως, για τα λεγόμενα νέας γενιάς προγράμματα που είναι ετήσια ανανεωνόμενα και λειτουργούν συμπληρωματικά στην δημόσια ασφάλιση και με δεδομένες τις ανατροπές που έχει δημιουργήσει η οικονομική κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΕΟΠΠΥ.

Επίσης είναι προγράμματα που μπορούν να καλύψουν ανάγκες πληθυσμιακών ομάδων που αδυνατούν να ανταποκριθούν σε ιατρικές δαπάνες που δεν καλύπτουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Ακόμα και ανασφάλιστους ή επισφαλώς απασχολούμενους.
Τόσο στα προγράμματα υγείας για νοσοκομειακές καλύψεις όσο και στα προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης οι ασφαλιστικές μειώνουν τα ασφάλιστρα και δημιουργούν ένα άκρως ανταγωνιστικό πεδίο στην αγορά.
Άλλωστε και από τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της αγοράς η μείωση των ασφαλίστρων στις δεδομένες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στην Ελλάδα, ήταν αναπόφευκτη.
Αυτό το γεγονός το είχε καταγράψει και online διαδικτυακή έρευνα από το asfalisinet.gr. Σε αυτή την έρευνα, με θέμα «γιατί θα έκανα ή δεν θα έκανα μία ασφάλιση υγείας» η απάντηση «γιατί είναι ακριβή» ήταν δεύτερη σε ποσοστό απαντήσεων , ενώ αμέσως μετά ήταν ή απάντηση «θα έκανα ιδιωτική ασφάλιση γιατί δεν έχω κοινωνική ασφάλιση» !
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι την αγορά των ασφαλίσεων υγείας αρχίζουν να προσεγγίζουν και με οnline και direct ασφάλιση οι εταιρίες που έχουν ήδη μπει και στον τομέα αυτών των πωλήσεων με τις διαδικτυακές πλατφόρμες που διαθέτουν.

πηγή: afalisinet.gr

1 Logo International Life 652625413  yrt
 sde fghfgh fdghfgh
 dsf  10524816 10204332834951522 1122368639 n

 

Created by: SMP Social Media Management Partners